Gjesteblogger: Finalist

Det var med glede og stolthet at vi i august mottok beskjeded om at Stormberg var nominert som finalist i to av tre kategorier til netthandelsprisene 2010. Det er Posten Bring som står for dette, og vi er nominert i kategoriene «Årets nettbutikk 2010» og «Innovasjonsprisen 2010».

For under tre år siden startet jeg prosjektet «Stormberg nettbutikk». Ikke har jeg teknisk bakgrunn, ikke er jeg programmerer og jeg har heller ikke jobbet som prosjektleder før. Men i Stormberg jobber vi allsidig, så det var med mye entusiasme og glede jeg gikk igang med denne jobben. En nettbutikk var noe jeg som markedsfører så på som en utrolig spennende kanal med uante muligheter.

Juni 2008 åpnet vi nettbutikken. Det var en spent gjeng som for første gang på mange måneder kunne sette seg noen minutter tilbake i stolen og puste ut. Vi hadde testet, testet og testet, så da første ordre kom inn bare timer etter at vi åpnet lurte vi på hvem som satt og testet. Men det var ingen test, det var vår første ordre! Vi lot sommeren gå uten markedsføring, vi trengte tid på å behandle barnesykdommer.

Nettbutikk-Stormberg-bilde2.jpg

Litt over 2 år er gått siden den dagen, og vi driver med kontinuerlig utvikling av nettbutikken. De planene vi la i 2008 er ikke de vi følger idag. Muligheter og kundeønsker endres hele tiden, og det eneste konstante er forandringer.

At vi er nominert i to kategorier viser dermed at vi har gjort mye riktig disse to årene. Flere hundre nettbutikker har vært med i prosessen, og at vi har skilt oss ut nok til å være finalister er en stor bekreftelse på jobben vi har gjort. Jeg ønsker å å takke våre Kunder, de har gitt oss mange nyttige tilbakemeldinger som vi har tatt på alvor, og som har bidratt til å løfte nettbutikken til der den er idag. Tusen takk!

Prisene deles ut torsdag 23.9, så det blir en spennende kveld. Skulle vi ikke nå helt opp, tar vi det likevel som et godt tegn på at vi gjør mye riktig. Men vi hviler ikke av den grunn, mange planer ligger for videre utvikling, og vi ønsker tilbakemeldinger på hva vi kan endre og gjøre bedre.

Se også bloggpost Produktvisning – 360 grader eller produktfilm

 lineskaane.jpg

Line Skaane, markedssjef @lineskaane

Kommentarer

Kommentarer

One Comment

Comments are closed.