Del dine turer

I Norge har vi en sterk turtradisjon; vi går på søndagstur, ettermiddagstur, dagstur, langtur, trilletur, kort tur, tur med bikkja, tur i fjellet, tur i skogen og spasertur. Noen går lange og store turer, mens de fleste av oss går små og kortere turer. Men de fleste av oss går på tur.

I Stormberg har vi gjennom årene formidlet mange glade turtips.  Turtips som er velegnet både på små og store turer, og mange turtips som gjør det lettere å få gode turopplevelser sammen med familiens yngste.

Stormberg-blogg-del-dine-turer.jpg

Nå ønsker vi flere glade turtips som vi kan formidle til hele Norge. Vi håper du vil dele noen av dine turer: Post i kommentarfeltet nedenfor bilder, turtips, youtuber, kartbeskrivelser etc, så formidler vi noen av turene videre til inspirasjon for andre turglade nordmenn.

Kommentarer

Kommentarer

12 Comments
 1. Totally composed content material material , Actually enjoyed examining . 591154

 2. Jeg er veldig glad i å gå lange turer innover skogen, spesielt på ukjente stier. Da vet jeg aldri hvor jeg ender ut hen og det kan være spennende.

  Men jeg vil fortelle om en tur sammen med min yngste nevø som akkurat har fyllt 4 år. Han ville absolutt ut å plukke blåbær i skogen. Som sagt, så gjort. Jeg fortalte at vi skulle lage syltetøy etterpå og kalle opp syltetøyet etter han. Da vi nådde skogkanten satte han seg ned og plukket maks 30 bær før han på død og liv ville hjem og lage syltetøy. Øynene strålte og jeg hadde selvfølgelig ikke hjerte til å nekte han retur. Hjemme var det først rensking, vasking og stell av bærene før han gledelig satt seg på stolen og ventet på brødskive med HANS syltetøy. En stolt nevø, men litt skuffet mor som kom etter en stund og hadde gledet seg til SINE blåbær plukket av SIN sønn. GØY PÅ TUR!! (lang eller kort)

 3. Kl 23.54: Nettopp kommet inn fra en times padletur i Ålesundsfjorden. Silregn, tungt skydekke og nesten helt stille på sjøen. Måkeskrik i ny og ne. Våt opplevelse – god følelse. Nå et knekkebrød og deretter søvn:)

 4. Morsomt å lese sykkelbloggen deres, Elsa!
  http://teamrusty.wordpress.com/
  ja, sykkel er helt klart et kjempegodt alternativ når ikke beina er helt klar for (lange) turer.

  Min gode kollega, Leif, er nå på vei gjennom Norge på sin lange tur. Han skulle etter planen ha gått hele veien, men pga "jumpers knee" har han endret planene og sykler i stedet den første delen av turen. Leif kan følges på sin tur gjennom Norge:
  http://turblogg.stormberg.no/

 5. Hei, vi er en familie på 3 som har funnet sykkelgleden og fant ut vi kunne blogge om det – det å ha funnet denne gleden har vært en herlig opplevelse for oss alle. Mest for meg som venter på operasjon på begge hæler og eneste jeg kan gjøre for å holde meg i bevegelse er å sykle. Anne fant gleden da jeg dro henne ut på tur en søndag. Det er litt verre med sønnen på 7 år som har synes det har vært veldig slitsomt å sykle så mye men etter mye arbeid fra vår side så begynner han nå å nyte turene vi har sammen – vi håper på å få noen utfordringer etterhvert som bringer oss litt utover fylkets grenser – tiden får vise 🙂 Håper hvertfall dere finner glede i vår bloggturer 🙂

  Elsa & co.

 6. Vi er en liten familie som akkurat har blitt tre, og vi har ikke lyst til å slutte å være ute selv om vi har blitt småbarnsforeldre. Gå inn på bloggen min: http://bit.ly/9Hkvat å få inspirasjon til å komme dere ut. For oss er det ikke viktig å komme lengst mulig når vi er på tur, men bare det å komme seg ut og få et avbrudd i hverdagen.

 7. Hei
  Jeg vil på det varmeste anbefale Keiservarden i Bodø for ganske små barn, helt ned til ca 3-4 år. Man går fra Turisthytta i merket sti hele veien. Dette er en tur som for en voksen uttrent eller en voksen som er litt dårlig, tar ca 1 time. Det er satt ut benker overalt som man kan sitte på fra Bodømarkas vennes. Det er også mulighet for fisking og bading i vannene man passerer før man starter på høyden.
  Det er en utrolig vakker utsikt nesten hele veien og en passelig tur for både store og små. Jeg vil si at turen er tilrettelagt for de som sliter litt med kroppen sin. Dere kan finne masse bilder fra Keiservarden i bloggen min.
  Der finnes masse turer der, både til hav og til fjells. Les også turen fra Vatnvatnet til Steigtind osm ligger ca 700 moh og ned til Skaug. En flott tur, men litt røff for oss da siden vi gikk feil.

 8. Hei!

  Vi var på tur i Holmfoss i Kvelde på søndag. Det skulle bli en liten tur for å friske opp barndomsminner fra det fine fiskeområdet.

  Da vi skulle ta en tur oppover en liten sti langs elvebredden, viste det seg at det var et kunstprosjekt som ble avholdt for et par år tilbake. Fine idéer og installasjoner som var tilpasset naturen. Turen ble lenger enn planlagt, og det var vi veldig glade for etterpå.

  Den ble ikke kortere da vi skulle kjøre hjem via Åsrumvannet, og kjørte mot Hvarnes, som viste seg å være en times omvei og endte opp langt forbi innsjøen… Lokalgeografikunnskapen var ikke helt på plass merket vi, men hell i uhell: bondelandskapet i indre Vestfold er vakkert!

  Bilder fra turen kan sees på http://www.virrum.com

 9. Vi er en jentegjeng på ca 10 stk som skal gå besseggen 3.juli! Reiser på fredag, går på lørdag og reiser hjem på søndag. Kan leggeut litt tips etc etter vi har gått over der 😉

Comments are closed.