Fyller ett år!

Denne måneden fyller bloggen min ett år. Jeg har det siste året skrevet rundt 400 bloggposter og over 1000 kommentarer. Det har vært en lærerik og veldig interessant periode for meg.

Bloggen har hatt fra noen hundre til over firetusen lesere om dagen. En bloggpost er lest av over 10 000, og enkelte bloggposter har fått over 100 kommentarer. Jeg er imponert over engasjementet fra dere som følger bloggen min!

Nå trenger jeg din hjelp for å gjøre bloggen bedre.

Spørsmålet jeg håper å få svar på fra deg som leser bloggen er kort godt: Hva mener du skal til for at bloggen skal bli bedre og mer interessant?

bursdag.jpg
Birthday Cake by Theresa Thompson. TIlgjengelig under C.C 2.0 lisens.

Se også bloggposten: Bedriftsblogg

Comments

comments

14 Comments
 1. Fordelen med magasinforsider er at man får vist bredden i innholdet. Som bruker får man ikke lenger kun 1-2 artikler uten mye scrolling, men kanskje 10-20 artikler. Samtidig så setter det selvfølgelig noen krav til innholdet og passer best om man har tidløse artikler eller oppdaterer bloggen ekstremt ofte. Ingen vits med forside som viser mange artikler om de oppfattes som utdaterte. :) Din blogg oppdateres relativt ofte, hvilket taler til fordel for en magasinfremside. På den annen side har du jo en del artikler som kanskje har kort levetid, og dermed kan tale for å fortsette slik du har det i dag.

 2. Takk til dere alle for mange hyggelige kommentarer og gode innspill.

  Godt forslag, Geir Olav, om å invitere bloggleserne til å dele små og store turer på bloggen. Jeg skal lage en post om dette. Passer fint før juni måned og den store ferietiden starter.

  God idè med en form for magasinfremside, eller i alle fall en fremside som gjør at nye lesere lettere får tilgang til "gamle og gode" bloggposter.

  Fremsiden din var veldig spennende i så måte: http://lisle.no/geirolav/

  Jeg skal ta en runde med IT sjefen og se hva slags muligheter vi har gjennom nåværende bloggprogram.

  Lykke til Ronny, med videreutvikling av firmaet ditt. Spennende ting du jobber med.

 3. Jeg nevnte jeg skulle prøve meg på en magasin type design til bloggen min.

  Vel her er versjon 1.0 av nytt design . . .

  Så får vi se hvordan dette går.

  -go

 4. @Geir Olav Lisle

  ‘magasin’-type blogg blir vel egentlig en nyhets-side blir det ikke? ^^, et bloggazine, eller bloggasin eller blavis (bl-avis). mange muligheter der ja ^^,

  (om du syntes noen av de navnene var gode, så kan du bruke de om du sjekker mitt firma sin facebook side :P )

  stå på! til alle her ^^,

  -Ronny.

 5. Hei Steinar,
  Først av alt, gratulerer med et år på bloggen! Well, done!

  Dernest er det å bemerke er at din og Stormbergs aktive strategi på sosiale medier er har bidratt til at – jeg ville tro flere tusen – nordmenn føler at de er på fornavn med deg. Jeg innleder denne bloggposten med et selvfølgelig ‘Hei Steinar’, selv om vi aldri truffet hverandre – unntatt her på bloggen og på Twitter. Kanskje ikke en tilsiktet effekt.

  Når det gjelder selve bloggen din er det bare å ønske deg lykke til og håpe du fortsetter. Jeg tillater meg å ha to meninger om veien videre:

  1) Innhold
  Fortsett med samfunnsengasjementet og CSR fokuset. Men hva med å styrke ‘På tur’ kategorien med forslag til store og små turer fra hele landet. Inviter lesere til beskrive turer fra sitt nærmiljø.

  2) Format
  For egen blogg vurderer jeg å legge om til en ‘magasin’-type forside. Stormberg bloggen har så mange gode artikler i en håndfull kategorier at flere fortjener oppmerksomhet med ingress på en førsteside.

  Det var to innspill. Men det viktigste er å fortsette. Jeg har lært mye og overført mye av lærdommen om Stormbergs sosiale medie strategi til egen virksomhet på sosiale medier.

  Stå på og lykke til videre.

  -go

 6. Gratulerer med dagen Steinar!

  Dersom jeg skulle ønske meg noe mer i bloggen din, vil det være mer av det jeg synes du gjør veldig bra; inkluderende arbeidsliv!

  Stå på!

 7. Hei, ja jeg har lært en del fra denne bloggen ^^, Som jeg skal ta med meg inn til min bedrift ^^,

  Er 19 år og har startet bedrift. Som i dag er skandinavias eneste distributør av en helt ny sol-energi teknologi (over 15 000 watt per kvadratmeter i Arktiske strøk). Og jeg holder på å ta patent på alle de 20+ forskjellige måtene man kan lage en erstatning til jet-motoren (er bevist til å funke og alt det der, har bare ikke ressursene til å ta de resterende 20 patentene). Blir å tilby både produkter til mikro-kraftverk og strøm fra mikro-kraftverk vi blir å anrette hos kundene (vi blir å ha den dyreste strømmen, men siden det ikke blir nettleie på strømmen er vi billigst).

  Se: http://ronnywarelius.wordpress.com/about/
  for link til firmaet osv.

 8. Takk for mange hyggelige innspill:)

  Ja, Thomas, det er mange som gjerne vil ha flere bloggposter fra "Innsiden av Stormberg" kategorien. Det kom bla frem da jeg kjørte en avstemming tidligere i våres på hvilke kategorier leserne foretrekk.
  Skal love å ta videobloggkameratet mer med rundt blant mine medarbeidere:-)

  Hei J.
  Kommentaren din er ikke engang i nærheten av å bli sensurert. Det er veldig høyt under taket på bloggen min, og kritiske tilbakemeldinger er veldig velkomne og blir ikke slettet. Se forøvrig denne:
  http://blogg.stormberg.no/post/Der-dreit-du-deg-ut

  Når det gjelder bytterutinene våre, så får vi mange tilbakemeldinger på at de er smidige, og de er definitivt mer romslige enn kjøpslovesns bestemmelser:
  http://www.stormberg.no/no/Infosenter/Kundeservice/Bytte-av-varer/

  Vi selger de aller fleste av våre produkter uten plast, så det er ingen krav om at det skal være plast på produktene for at de skal kunne byttes. Årsaken til at hang tags/merkelappene som er festet til plaggene må være på, er at vi ikke skal få inn brukte plagg. Viktig at Kundene våre er trygge på at de ikke kjøper plagg som er brukt av andre.

 9. Denne meningen blir sikkert sensurert, men jeg vil bare si at Stormberg ikke fortjener noen som helst form for grattiser.
  Jeg har tre bukser jeg ikke kan hverken bytte eller bruke. Jeg prøvde å bytte dem på stormberg i oslo, men stormberg forholder seg til sin egen versjon av forbruksloven. I følge stormbergs forbrukslov får man ikke bytte når plastikken / innpakningen er av. Ei heller om taggen er borte. Fy skam stormberg for dårlig service

 10. Wow… ikke mer en ett år?

  Gratulerer Steinar (noen minutter på etterskudd).

  Stå på med ditt. Du er deg selv, gir mye av deg selv og du er interessant å følge :-)

  Steinar har gjort skamme på: ‘ Blogging is so 2004′

  Keep on blogging :-)

 11. Gratulerer så masse med dagen, Steinar! Det har vært en fryd å følge dette utrolig flotte eksempelet på firmablogging.

  Jeg kunne tenkt meg enda mer fra innsiden. Hva med "gutta på gulvet"? Korte videoblogger med presentasjoner. kanksje også mer tydeliggjøring av hvordan man tar vare på hverandre på bedriften og noe om hvordan man jobber med arbeidsmiljø på arbeidsplassen. bare noen små idèer :)

  Lykke til!

Comments are closed.