Gjesteblogger: Vi skrur av igjen

28. mars i fjor gikk Earth Hour av stabelen over hele verden. Dette var første gang Earth Hour ble gjennomført i Norge og resultatene var absolutt merkbare. Strøm tilsvarende over 5 millioner 40 watts lyspærer ble slukket bare i Norge. På verdensbasis var over 4000 byer i 88 land med på aksjonen. Sammen med flere hundre millioner mennesker, kommuner, bedrifter og organisasjoner slo også Stormberg av lysene i sine lokaler for å demonstrere engasjement for klimaet. Dette fikk varige endringer.

FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, sa at dette var tidenes største demonstrasjon av folkelig engasjement for klimaet.

Nå er det klart for et nytt løft for å engasjere til en innsats for klimaet. Earth Hour 2010 går av stabelen 27. mars fra klokken 20.30. Flere privatpersoner, bedrifter og organisasjoner skal da mobiliseres til å slukke lyset. I Norge deltok cirka 2 millioner mennesker i kampanjen i fjor. Målet denne gangen er en milliard deltakere på verdensbasis! 

earth_hour_logo.png


WWF er global arrangør og hovedorganisator for Earth Hour her i Norge. Du kan melde deg på her. I påvente av at verdens ledere skal ta det nødvendige ansvaret for å få på plass bindende klimaavtaler så blir det neste klimatoppmøtet hjemme hos deg selv lørdag den 27. mars. Slå av lysene. finn fram noen stearinlys, litt god sjokolade, kanskje et artig spill og gjør det hele til en hyggelig, annerledes og betydningsfull markering.

Her i Stormberg vil vi slukke lysene. I tillegg til at vi selvsagt slukker lysene i alle våre lokaler så slukker vi også lyset i vår nettbutikk under Earth Hour. Du kan selvsagt handle i nettbutikken, men belysningen er dempet frem til du skal handle, og tydelig preget av at vi slukker lysene i solidaritet med den klimautfordringen hele verden står overfor. Vi vil også markere Earth Hour i butikkene våre og for kundene som besøker oss der.

Dette kan du som privatperson, bedrift, organisasjon, kommune osv. være med på! 


MELD DEG PÅ HER!

Jan Halvor Bransdal, CR Ansvarlig, Stormberg AS

Jan-Halvor.jpg 

Kommentarer

Kommentarer

One Comment

Comments are closed.