Hva mener du?

Bloggen er snart ett år gammel. Tiden er inne for evaluering og for å vurdere endringer og forbedringer.

I den forbindelse håper jeg å få innspill fra deg som leser om hva jeg kan gjøre for at bloggen skal bli bedre og mer interessant.

Her kan du høre noen av de områdene jeg trenger innspill om: 

Se også bloggposten: Kaste seg ut i det

Kommentarer

Kommentarer

8 Comments
 1. Takk for rask respons!

  Dette høres bra ut. Det blir spennende å følge bloggen i tiden fremover.

  Jeg sender deg en e-post med mer info om prosjektet.

 2. Takk for en hyggelig kommentar, Truls!

  I avstemmingen knyttet til hvilke temaer bloggleserne ønsker flere bloggposter om, så er temaet "På innsiden av Stormberg" det temaet de fleste har stemt på. Så jeg tror det er mange som tenker som deg at det er ønskelig med flere historier fra Stormberg.

  Hva har funket, hva har ikke funket, hvor har vi opplevd at det har vært gode muligheter til å få til spennende resultater i forhold til samfunnsengasjementet vårt, og hvor har vi ikke lykkes.

  Jeg skal formidle flere av disse historiene og tankene omkring dette utover dette året.

  Kunne vært spennende å høre fra deg i forhold til prosjektet du tenker på. Min mailadresse er steinar@stormberg.no

 3. Hei Steinar.
  Har først lyst til å si at jeg setter stor pris på bloggen din og ditt sterke og smittende samfunnsengasjement! Vi trenger flere som deg. Flere som har mot til å ta opp temaer som kan være kontroversielle og vanskelige, men som er helt nødvendige å få på dagsordenen for å fremme et bedre samfunn. Et samfunn som er preget av at vi gjør noe for andre, ikke bare er opptatt av oss selv og vårt eget.

  Når det gjelder selve bloggen, tror jeg noe av styrken er at du klarer å bringe dine egne synspunkter og verdier til torgs, samtidig som dette ofte er knyttet til viktige temaer i samfunnsdebatten, og/eller ting som er relevant når det gjelder Stormbergs virksomhet. Personlig hadde jeg likt å høre mer om alle de forskjellige tingene Stormberg gjør for å skape et bedre samfunn.

  Selv jobber jeg som økonomi- og markedssjef i Verdibanken. Vi er en forretningsbank som er til primært for de som ønsker å gjøre noe for andre, spesielt ideelle organisasjoner og deres medlemmer. Jeg tror ikke vi skal se bort i fra at Stormberg og Verdibanken kunne fått til noe spennende sammen! Noe som virkelig kunne satt samfunnsansvar og ideell verdiskapning på dagsordenen på en spennende, innovativ og kraftfull måte! Jeg har faktisk et spesifikt prosjekt i tankene her, som jeg kunne tenkt å diskutere med deg, hvis du er interessert. 🙂

  Med vennlig hilsen
  Truls

 4. Ang vindstøy så er det egentlig sjarmerende og realistisk, for det ER vind ute. Stormberg er ikke jålete og da passer det med ekte "reportasjer".

 5. Takk, Martin, for en hyggelig og interessant kommentar!

  Jeg har klare (for)mål med bloggen. Har skrevet om det her: http://blogg.stormberg.no/post/Om-Steinar

  Så punkt 1 skulle være på plass. Det jeg imidlertid er mer usikker på er om punkt 2 er på plass. Hva får leserne ut av målsettingen min med bloggen? Gir jeg nok verdi til leserne?

  Der gav du meg nyttige spørsmål å fundere på:-) Takk igjen for gode innspill, og lykke til med din blogg!

 6. Takk Salander, for en veldig konkret kommentar. Nyttig å lese.

  Bloggen min, og min og Stormbergs aktivitet i sosiale medier, handler mye om å la de som følger oss bli kjent med Stormberg og hva selskapet står for OG om å bli kjent med vi som jobber i Stormberg.

  Motsatt vei, så får jeg og mine medarbeidere gjennom sosiale medier, mulighet til å bli kjent med våre støttespillere, våre kunder, interessenter og de som følger oss i sosiale medier.

  Dialogen som følger av dette er både lærerik og interessant.

  Jeg kan forstå at kan bli lei av vindstøyen. Det blir jeg og:-) Har ikke funnet noen god løsning ennå. Har et lite og enkelt kamera slik at jeg lett kan få det med på tur, og har forsøkt både med sokk og med tynn skumgummi for å redusere vindstøy, men har ikke funnet en løsning som funker godt.

  God idè med videoblogg fra de som er produkttestere! Det skal vi se om vi kan få til.

 7. Aller først vil jeg starte med å ta av meg hatten, bøye meg i støvet og gratulere med hva du har fått til på kort tid. Det er intet annet enn imponerende.

  Når det gjelder bloggens fremtid foreslår jeg at du deler det i to:

  1. Hva vil du ha ut av bloggen?
  2. Hva får leserne dine ut av punkt 1?

  Alle blogger av en grunn, og selv om årsakene kan være svært forskjellige er det allikevel en årsak til at man velger å blogge, at man ønsker å oppnå noe. Jeg har mine mål med min egen blogg, og jeg arbeider med å nå disse målene ved å skrive artikler som relaterer seg til målet. Dette relaterer seg til punkt 1. Deretter må det jeg skriver om engasjere målgruppen, derav punkt 2.

  Sånn sett bør du kanskje starte med å etablere noen mål for hva du vil ha ut av bloggen, dersom du ikke har det fra før. Dersom du allerede har det er du på god vei med punkt 2.

  Lykke til videre!

 8. Trivelig du vil ha tilbakemeldinger på bloggen din! Jeg har lest her en stund nå og setter pris på skrivingen din og videobloggingen. Fra før av har jeg ikke tenkt på Stormberg noe særlig og det lille jeg har tenkt har ikke vært særlig positivt. Jeg har vel vært lett negativ til likegyldig. Men etter jeg begynte å lese her og følge deg på Twitter har jeg fått økt interesse for Stormberg og har mange positive følelser og assosiasjoner til Stormberg som produkt. Jeg blir glad når jeg ser reklamer for dere og når jeg ser noen med Stormberg-klær får jeg nesten lyst å hilse på dem og si "hurra" eller noe 🙂 Litt merkelig, men morsomt. I tillegg synes jeg det er inspirerende å lese her.

  Det jeg liker best å lese om er turene, inkluderende arbeidsliv og desing og produktutvikling. Jeg synes videobloggene dine er koselige og setter stor pris på dem (men jeg blir litt skurrete i hodet når det blåser sterk vind *ler*) Det er også interessant med glimt fra innsiden av Stormberg og jeg tenkte på at "om deg" også er en merverdi, men akkurat nå kunne jeg ikke huske noen bloggposter som er om deg, så jeg er litt usikker på om det er noe jeg vil ha mer av eller ikke 😉

  Så: først og fremst turene, med videoblogging, er det jeg liker best. Jeg synes det er så viktig å motivere folk til å dra på tur og å bli glad i turliv -enten om det er store turer eller små turer. Det hadde vært stas med videoblogging også fra de som tester klærne deres.

  Jeg synes ikke blogging om krisesentrene og klimakrisen er så interessant. Etisk handel og inkluderede arbeidsliv er viktig, så det tror jeg hadde vært bra å blogg mer om.

  Variasjon bra, litt av hvert, rett og slett, men turer mest.

Comments are closed.