Samarbeidsavtale med speiderforbundet

For noen måneder siden var jeg på Norges speiderforbund sin kretsledersamling. De ba meg fortelle om Stormbergs samfunnsengasjement. Den nasjonale kretsledersamlingen de arrangerte denne helgen hadde hovedfokus på videreutvikling av speidernes samfunnsengasjement.

Det var veldig hyggelig å treffe den engasjerte og dyktige gjengen med ledere fra Norges speiderforbund. De tydelige fellesnevnerne i verdigrunnlaget til Norges speiderforbund og Stormbergs, førte til at vi i etterkant innledet samtaler om et nærmere samarbeid.

Nylig signerte Stormberg og Norges speiderforbund en samarbeidsavtale, som i første omgang er gjeldende for to år. Avtalen vil være til glede og nytte for begge parter. Speiderne har lang turerfaring, og vil kunne komme med turtips og nyttige innspill i forhold til produkter. Stormberg vil blant annet etablere utstyrsdepoter hos speidergrupper som har behov for det.

Det vil være utveksling av gode tips og erfaringer innen friluftsliv og samfunnsengasjement. Og Stormberg vil være med å støtte en organisasjon som har fokus på miljø og klima, samt friluftsliv.

Stormberg-speideravtale.jpg

Det å få barn til å like friluftsliv og så bruke naturen er ikke alltid like enkelt. Fritidsaktiviteter som PlayStation, nettsurfing og tvtitting trekker ofte vel så mye som det å være ute på tur.

Speideren og deres verdier lærer barn og unge å sette pris på naturen og bruke den for hva den er verd. Man skal ikke ta naturen for gitt, og den unike muligheten vi har i Norge til å benytte oss av den, er det ikke alle som ser.

Vi ser frem til et spennede samarbeid med Norges speiderforbund!

***

Her kan du se www.stormberg.no sin speideravdeling.

Se også bloggposten: Naturvern kan være enkelt

Kommentarer

Kommentarer

3 Comments
 1. Takk for kommentaren, Svenn-Arne.
  På papirmerkelappene produktene våre er merket med, er vannsøyle og funktransportevne oppgitt såfremt plaggen er vanntette og/eller fukttransporterende evne.

  Info om dette ligger også på produktsidene på http://www.stormberg.no Der er det en søkefunksjon hvor produktnavn kan skrives inn.
  Se eksempel på produktside med denne type info: http://www.stormberg.no/no/Produkter/Herre/Herre/Jakker/Tekniske-jakker/Skag-Jakke/
  ProreTex 8-5 membran, inneværer vannsøyle 8000 og funktransporterende evne på 5000.

  Etter innspillet ditt har jeg sett at vi kan få frem dette på en bedre måte i nettbutikken vår, så her kommer forbedringer:-)

 2. Det er fint at Norges Speiderforbund har fått en fin samarbeidspartner som tenker på miljøet. Men det er en ting jeg savner ved produktene og det er mangel på vannsøyle på jakker og bukser. For det syns jeg er greit og vite.

Comments are closed.