Kaste seg ut i det

NMN Digital Awards har kåret meg til Årets Person. Juryen begrunner avgjørelsen med min aktive bruk av sosiale medier, og at de mener jeg har posisjonert meg som Norges synligste bedriftsleder.

Selv om jeg må innrømme at jeg ble overrasket over prisen, så var det fantastisk moro å motta en slik pris som også er begrunnet med Stormbergs åpenhet og engasjement for miljø, etisk handel og inkluderende arbeidsliv.

Det er inspirerende at New Media Network juryen har lagt til grunn at jeg er den personen som i størst grad har påvirket norske digitale medier i 2009. Det er spesielt stort siden vi har valgt å være en åpen og inkluderende virksomhet som bevisst tar i bruk nye medier for å kommunisere, involvere og engasjere våre kunder. Jeg tror en av grunnene til at dette har fungert så godt for Stormberg, er at våre kunder og de som følger oss i sosiale medier, opplever at det er en sammenheng mellom det vi står for verdimessig og det vi gjør i praksis.

Ved å lytte og ta del i dialogen som er på sosiale medier, så lærer man. Mitt klare råd til andre bedriftsledere er at de raskest mulig kaster seg ut i den sosiale medieverden. Det er lettere å lære å svømme hvis man er i vannet!

Sosiale medier gir unike muligheter til å engasjere og få dialog. Hvis du i tillegg gjør det med noen grunnleggende verdier i bunn, slik som åpenhet og bærekraft, så vil sosiale medier kunne bidra til å styrke virksomheten. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke flere bedriftsledere benytter muligheten til å få dialog gjennom sosiale medier. Jeg har lært veldig mye gjennom dialogen med de som følger meg. Tusen takk skal dere ha!

Du kan lese mer om prisen her.

Her har du en litt kaotisk YouTube jeg lagde fra Filmens Hus i sekundene før prisen skulle overrekkes (beklager dårlig lydkvalitet):

 Se også bloggposten: Bedriftsblogg.

Kommentarer

Kommentarer

13 Comments
  1. Tusen takk for mange hyggelige ord og gratulasjoner:-)

    Prisen har gitt inspirasjon til å videreføre aktiviteten i sosiale medier. Jeg treffer stadig masse mennesker på Twitter, blogg og Facebook som gir jeg lærer mye av. Sosiale medier er utvilsomt en av morgendagens viktigste kommunikasjons- og dialogkanaler.

  2. Gratulerer så mye med prisen! Veldig bra at en sørlending står fram på denne måten. Det er et eksempel til etterfølgelse.

  3. Gratulerer så mye!

    Dette handler om mer enn twitter og facebook – men om ekte engasjement og vilje til å lytte.

  4. Gratulerer Steinar. Dette var velfortjent, og lik deg, ønsker jeg at andre næringslivsledere skal adoptere flere av dine engasjement, både for miljøet og for mennesker som har falt utenfor.

  5. Gratulerer, Steinar! Vel fortjent! Og takk for alt du har bidratt med. Du er definitivt et eksempel til etterfølgelse – for mange. Jeg har lært masse av deg. Lykke til videre!

Comments are closed.