Gjesteblogger: Samarbeid om samfunnsansvar

Et bredt knippe mennesker fra samfunnsansvarlige virksomheter på Agder var i forrige uke samlet hos Stormberg for å sette fokus på samfunnsansvar i regionen. Det ble en særdeles interessant seanse med mange gode tanker og ikke minst vilje til handling.Vi beklager den dårlige lyd- og bildekvaliteten.

Agdernettverket CSR* kalles det. Et nettverk bestående av representanter fra kommunal- og fylkeskommunal sektor, privat næringsliv av mange slag, Universitetet i Agder, diaspora, arbeidstaker- og giver organisasjoner og andre virksomheter på Agder som er opptatt av samfunnsansvar.

Nettverket har til hensikt å se de ulike samfunnsansvarstiltakene på Agder i en sammenheng, diskutere samarbeidsmuligheter og i det hele tatt styrke kompetansen på samfunnsansvar i regionen. Stormberg hadde i går æren av å være vert for det første ordinære møtet og presentere og diskutere sine tiltak i forhold til samfunnsansvar. Vi lærte mye.

Med såpass mange ulike virksomheter og perspektiver representert så er det mye å lære for de fleste. Vi har her muligheten til å spille hverandre gode i forhold til å drive samfunnsansvar videre og bli et kompetansesenter. Stormberg både lærte og lærte bort, og jeg tror dette kan være interessant og utbytterikt for enda flere virksomheter rundt om på Agder.  

* = Corporate Social Responsibility

Jan Halvor Bransdal, CR Ansvarlig, Stormberg

Jan-Halvor.jpg

Kommentarer

Kommentarer

One Comment

Comments are closed.