I alpinbakken hele året

Nordmenn valfarter til fjellet og til skidestinasjoner på vinteren. Det er lett å forstå. Skidestinasjonene er imidlertid verdt et besøk også på andre tider av året….

Comments

comments

2 Comments
  1. Fikk nesten lyst til å reise på fjellet igjen straks etter å ha lest kommentaren din, Kai:-)

    Du har rett i at høsten virkelig er en flott tid på fjellet. På den turen hvor denne bloggposten er laget, så fant vi masse store, saftige blåbær. Det er slutt på blåbærene i lavlandet der jeg bor, men i fjellet er august virkelig en frodig bærtid.

  2. Høst tiden på fjellet er ett must. Fargene i naturen kombinert med solnedgang kan ofte være spektakulert og gi mange gode minner og ikke minst bilder. Ett pluss på høsten er også det å kunne høste av naturen. Sånn som bær og sopp, og kanskje en fisketur med telt ved siden av ett stille vann.

    Og ja de 4 årstidene og variasjonene av de gir flere forskjellige opplevelser av samme område. På samme tid har du en opplevelse på ski , en på sykke , en i båt og en ved å gå. Variasjonene i tilnærming kan også gi nytt innhold i ett allerede godt kjent område. Det største problemet med å komme seg ut er den ofte så beryktede dørstokk mila. Om det så er dårlig vær finnes det også alltid klær som passer. Skulle ikke forundre meg om stormberg skulle ha noe som passer til turene hehehe

Comments are closed.