Vannkaos på hovedkontoret

En travel og vanlig arbeidsdag for rundt femti mennesker på Stormbergs hovedkontor, frem til himmelens sluser åpnet seg.

Avløpssystemet som går fra taket gjennom bygget, klarte ikke holde unna de enorme vannmengdene som kom ned, og hovedrøret sprakk. Flere hundre liter vann fosset ned i det åpne kontorlandskapet, og videre ned i butikken i etasjen under.

Vi holdt åpent også under de to timene vannkaoset stod på. Over 30 av oss tørket og bar vann, mens de andre 20 pakket varer på lageret og servet våre kunder i butikk og pr telefon så godt de klarte. Det skal mer enn ekstremvær og en oversvømmelse eller to for å få en Stormberger til å gi seg:-)

Kommentarer

Kommentarer

3 Comments
  1. Takk Roger og Kristin for hyggelige tilbakemeldinger:-)

    Vi var i full drift igjen etter noen timer, og faktisk før skadesaneringsfolkene fra forsikringsselskapet rakk å komme frem til oss. Med medarbeidere som alltid stiller opp, så løses det meste.

  2. Enig med Roger! Orginalt! Stå på! Det finnes jo ikke dårlig vær…

  3. Steinar. Du overrasker stadig. En spesiell videoblogg, men hvorfor ikke. Vi som følger med deg føler jo at vi kjenner deg og Stormberg godt etterhvert, og da må vi forvente en slik videoreportasje fra sjefen når vannet flommer inn. 🙂
    Nei vi kan nok ikke forvente det overalt. Men her fikk vi det fra Stormberg. Må også si at jeg ikke misunner dere vannet som flommet inn. Det er ikke hyggelig. Men måten du fortalte om det. Den synes jeg var original og nyskapende. Stå på!

Comments are closed.