Endelig fredag

Da var det fredag, igjen. Det har vært en begivenhetsrik uke med et mediabilde preget av Røkke, spørsmål om hvorvidt Stoltenberg støttet Sylvia Brustad, Warnersaken på Twitter og Earth Day.

Vi har hatt nok en effektiv og interessant uke hos Stormberg, hvor blant annet sosiale media har stått på agendaen med besøk fra både Recommended og Thomas Moen. Et veldig spennende felt for Stormberg fremover, det er det i hvert fall ingen tvil om.

Til tross for alt det spennende som skjer på jobb, er det alltid deilig når helgen står for døren. Da vet jeg at jeg går noen deilige dager i møte hvor det blir mer tid med familien.

Nordmenn er og har alltid vært spesielt opptatt av været, jeg føyer meg nok inn i rekken av de som tar en ekstra kikk på værmeldingen når helgen står for døra. Været skal jo ikke være den utløsende årsaken til at en tar seg ut på tur, men det er jo unektelig deilig å være på tur i skogen de dagene solen skinner, og bjørka har begynt å få museører.

Bjork_blogg_copy.jpg

I helgen satser vi på å få testet ut enda flere av de flotte turtipsene vi får inn fra våre kunder. Kanskje prøve oss på pinnebrød, lage små båter av appelsinskallet eller rett og slett bare skru av mobilen å nyte stillheten. Det viktigste er at vi gjør det sammen.

Ønsker alle en riktig god helg og  god tur. Husk: Små turer er også store:-)

 

Kommentarer

Kommentarer