Stille om klima – engasjer deg

Jeg synes den pinlige stillheten som har vært fra APs landsmøte om vår tids største utfordring, klimakrisen, er urovekkende.

Jeg har i et tidligere blogginnlegg skrevet at de beslutningstakerne som skal til klimatoppmøtet i København må skjerpe seg, slik at de nå tør å gjøre de riktige vedtakene, av hensyn til kloden og vi som bor her.


climate-justice-blogg.jpg

Nå har du muligheten til å være med på å bidra til det nødvendige presset som skal til for å få dette til. Climate Justice er en kampanje som tar sikte på å sende et klart budskap til den norske regjeringen om å bidra til en rettferdig internasjonal klimaavtale. Jeg har skrevet under på oppropet og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Kommentarer

Kommentarer

4 Comments
 1. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er mektig imponert over hvordan Stormberg klarer å skape en identitet ved å ha så tydelige verdier. (jepp, jobber med markedsføring…)
  Det at ikke alt man gjør er perfekt viser bare at man er menneskelig. Men det er dog en fare for en merkevare hvis lederen og merkevaren blir synonymt. Kanskje Stormberg må synliggjøre flere personer? Kanskje dere gjør det allerede bare at jeg ikke har fått det med meg?
  Uansett glad for å se at en norsk bedrift klarer å gjøre så mye riktig.

 2. Hvis ikke Stormberg kan snakke om klimakrisen uten å bli beskyldt for "sinnsyk dobbelmoral", hvilke bedrifter kan da gjøre det?

  Stormberg (og Steinar) har aldri påstått at de gjør alt riktig hverken med miljøtiltak eller på andre områder. Men de gjør mye riktig, og ikke minst; de er åpne om hva de gjør. Sånn at vi som kunder kan holde oppsyn med dem. De var f.eks. første bedrift som offentliggjorde navnene på fabrikkene de samarbeider med i Kina. Jeg synes det er utelukkende positivt.

  For ordens skyld: Jeg jobber i reklamebyrået til Stormberg, og er sånn sett part i saken.

  PS. Skriver ikke timer på dette, Steinar 🙂

 3. Hei Karl
  Godt at vi er enig om at det er viktig å sette fokus på klima.
  Både jeg og Stormberg er opptatt av å praktisere det vi er engasjert i, også i forhold til klima. Her ser du noen av de praktiske tiltakene vi har gjennomført så langt: https://www.stormberg.no/no/Infosenter/Samfunnsansvar/Miljo/
  Jeg kjører ikke den bensindrevne Volvo XC90èn som du helt korrekt har påpekt er en stor miljøsynder. Familiens XC90 er en bil med dieselmotor, og således en noe mindre miljøsynder.
  Jeg er opptatt av at det blir oppmerksomhet rundt klimakrisen, og at vi alle gjør noe. Jeg har ikke oppfordret til å slutte å kjøre bensin- eller dieseldrevne biler, selv om jeg mener at Norges totale bilforbruk dens co2 utslipp åpenbart må reduseres.
  For egen del har jeg bestilt en Fiat Fiorino EL bil.
  Dette er en av flere endringer og "klima-tiltak" jeg har iverksatt for min egen del, og det kommer flere, for jeg er på ingen måte i mål.

 4. Hei Steinar
  Fint at du setter fokus på klima i dine blogger. Men jeg undrer meg litt over hvordan man kan holde en så høy fane når det for meg kan se ut som du kjører med en sinnsyk dobbeltmoral.
  Sist jeg var på Hovden så mener jeg at jeg så deg kjøre i en VOLVO XC90?! Kåret til Norges verste miljøsynder på CO2-utslipp. Mulig jeg tar feil her, men det stod Stormberglogo på hele siden og det kunne ligne på deg.
  I såfall så bør du vel feie for egen dør før du setter fokus på andres manglende vilje til å bekjempe klimaproblematikken?

Comments are closed.