Om Steinars Blogg

steinar-0002.jpgHei

Jeg heter Steinar, er gründer og daglig leder av Stormberg.

På denne bloggen får du mine personlige synspunkter og kommentarer til saker som opptar meg. Jeg mener for eksempel at:

– De fleste offentlige og private arbeidsgivere er feige som ikke tør å ansette mennesker som er rusavhengige, som har vært borte fra arbeidsmarkedet som følge av psykiske helseplager eller som har en kriminell fortid.
– Klimakrisen er vår tids største utfordrig! Hele verdenssamfunnet må kreve at våre politikere blir enige om drastiske tiltak som begrenser skadevirkningene av den globale oppvarmingen.

På bloggen forteller jeg også om mine turer, deler glade turtips, gir deg et innblikk i Stormbergs indre liv og kommentere saker knyttet til etisk og bærekraftig handel.

Bloggen er opprettet for å kunne utdype og formidle de sakene som engasjerer meg, og for å få dialog med deg som leser. Jeg vil gjerne ha synspunkter og tilbakemelding fra deg  – det kan jeg lære mye av.

Bloggen har også en klar kommersiell side ved at jeg gjennom blogg og sosiale medier, ønsker å bidra til fokus på og oppmerksomhet omkring merkevaren Stormberg, Stormbergs verdigrunnlag og selskapets produkter. Selv om jeg ikke lever for å selge sports- og turtøy, så lever jeg av det:-)

Kommentarene som legges inn av deg som leser bloggen, publiseres direkte på nettet uten moderering.  Dette er en ordning jeg har valgt i tillit til de som legger inn kommentarer. Jeg oppfordrer om at kommentarene holdes på et saklig nivå, også i de debattene hvor temperaturen er høy… 

Ved posting av kommentar får den enkelte en melding om at jeg forbeholder meg retten til å slette kommentarer eller lenker som er av støtende eller upassende karater. Jeg er opptatt at det skal være veldig «høyt under taket» på bloggen, men det er et tak.  Jeg får melding om nye bloggkommentarer på min mobil straks de postes, og er daglig inne på bloggen og kommenterer.

I bloggen finner du mine personlige synspunkter, og de er ikke nødvendigvis sammenfallende med andre Stormbergmedarbeideres synspunkter. Selv om alle vi som jobber i Stormberg står inne for vårt felles verdigrunnlag, har vi stor takhøyde  i selskapet, og alle de engasjerte medarbeiderne står for egne meninger og synspunkter.

Takk for at du har tatt deg tid til å lese på bloggen min! 

Kommentarer

Kommentarer