Vil du drive din egen Stormbergbutikk?

***
Stormberg søker ikke lenger etter lokale drivere av Stormbergbutikker. Takk for interessen til alle som har tatt kontakt.

***

Vil du drive en butikk med høy omløpshastighet og med turtøy til
familievennlige priser? En butikk kun med Stormbergprodukter?

Stormbergs hovedforhandlere har fått en fantastisk mottakelse fra Kunder over hele Norge. Det er i dag 29 Stormbergbutikker spredt over store deler av landet. 19 av disse sportsbutikkene eies og drives av lokale hovedforhandlere.

Sist uke åpnet fikk Bodø og på Tynset egne Stormbergbutikker, og vi søker nå etter potensielle hovedforhandlere til andre steder i landet, nærmere bestemt til de små og store byene som i dag ikke har egen Stormbergbutikk.

denne linkens høyreside ser du hvor vi i dag har Konseptbutikker, Outlets og Hovedforhandlere. Det er på stedene hvor vi pr i dag ikke har butikker, vi søker flere hovedforhandlere.

Egen_stormbergbutikk.jpg

Stormberg selger funksjonelt sports- og turtøy til familievennlige priser. Våre valuta-for-pengene strategi, bidrar til at Stormbergbutikkene selger godt og har høy omløpshastighet. Egenkapitalkrav på en Stormbergbutikk er minimum kr 250 000,-.

Eksempel på nøkkeltall fra en av Stormberg hovedforhandlere som driver en butikk på 185 kvm: Realisert DB 52%. Omsetning kr. 41.600,- pr kvm. Årsomsetning 7,7 mill eks mva.

Her kan du lese om to av våre forhandlere som sammen driver tre Stormbergbutikker.

Ønsker du å bli gründer og selvstendig næringsdrivende? Vil du bli med på Stormberglaget? Ta kontakt med salgssjef Leif Westgård
på leif@stormberg.no for mer informasjon, eller post en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Se også bloggposten: Kulden gir varme kasseapparater!

***
Stormberg søker ikke lenger etter lokale drivere av Stormbergbutikker. Takk for interessen til alle som har tatt kontakt.

***

 • Petter – Stormberg

  Hei, Camilla. Siden dette ble skrevet har det skjedd noen endringer når det gjelder Stormberg-butikkene. Vi driver nå de fleste butikkene selv, og vi starter butikker der vi tror etterspørselen etter våre produkter er størst. Mange av våre butikker ligger derfor i kjøpesentre, og vi har skrevet mer om utviklingen av butikkene og lokalisering her.

 • camilla

  Ønsker litt mere info.ønsker dere hovedsaklig at butikker skal være i sentre og på store plasser/byer.heller kan litt mindre plasser også være aktuelle?

 • http://blogg.stormberg.no/ Steinar

  Takk for hyggelig kommentar, Trygve. Ta gjerne kontakt med min salgsjef, Leif Westgård på leif@stormberg.no, så kan du få ytterligere informasjon.

 • Trygve

  Hei Steinar

  Har alltid ønsket å starte en egen butikk og dette ser meget spennende ut. Et vareutvalg som faller inn under min interesse og smak. Skulle gjerne hatt litt mer info om hvordan man går frem.
  Holder til i Asker.

  mvh
  Trygve

 • http://blogg.stormberg.no/ Steinar

  Hei Vidar. Her har du oversikten over de Hovedforhandlerne som pr i dag er etablert: http://www.stormberg.no/no/Hovedforhandlere/Hovedforhandlere-/

 • ingrid

  Hei, jeg maa gjenta sporsmaalet til Katharina… Ingrn planer om utvidelse til andre Europeiske land?

 • http://www.schei-transport.no/ Vidar Schei

  Hei.

  Finnes det en butikk i Romeriksregionen, eller kunne det være et aktuelt sted for en Stormberg-butikk??

  Mvh
  Vidar Schei :)

 • http://blogg.stormberg.no/ Steinar

  Vi har ikke et franchisesystem. Våre Hovedforhandlere er selvstendige drivere som inngår en femårsavatale med Stormberg.

 • Caroline

  Er det snakk om franchise, eller hvordan er det snakk om oppstart av disse nye butikkene? :)

 • http://blogg.stormberg.no/ Steinar

  Nei, vi har ingen planer om åpning av Konseptbutikker utenfor Norges grenser:)

 • Katharina

  Hei, har dere planer om å åpne butikker utenfor Norge? Danmark for eksempel? :)