Gjesteblogger: Ønsker du 100 000 kroner?

Stormberg lanserte i fjor høst Stormbergstipendet. Siden den tid har vi hatt flere runder med en masse gode søknader for gode, samfunnsnyttige prosjekter. Det har vært både imponerende og moro å se hva 10.000 kroner kan gjøre om en bare utnytter de godt. Nå er det snart duket for utdelingen av Hovedstipendet på 100.000 kroner. 
                                               .

                                               tommel_opp.jpg
                                             “thumbs up” av Joel Telling. Tilgjengelig under C.C. Licence 2,0

Når en ser igjennom søknadene og vinnerne av de kvartalsvise stipendene så er mangfoldet stort. Her skal det mye til å bli for stor, for liten, for sær eller for ordinær. Har du/dere et prosjekt som virkelig kan gjøre noe nyttig for samfunnet og som kan utnytte 100.000 kroner på en god måte, så er Stormbergstipendets Hovedstipend verdt å merke seg. Søknadsfristen er 30. september. Lykke til!

Gå gjerne inn på Stormbergstipendets nettside og skriv en søknad merket med “Hovedstipend”. Det kan være vel anvendt tid. Utvelgelsen vil bli tatt i løpet av oktober måned. Følg med her på Steinar’s blogg i slutten av oktober/starten av november for å se utfallet av utvelgelsen. Vinneren vil bli kontaktet.

Les også bloggposten: “Vinnerne

Jan Halvor Bransdal, CR Ansvarlig, Stormberg AS

Jan-Halvor-Bransdal-tw.jpg

 

Èn kommentar på “Gjesteblogger: Ønsker du 100 000 kroner?

  1. Det kan være vel anvendt tid. Utvelgelsen vil bli tatt i løpet av oktober måned. Følg med her på Steinar’s blogg i slutten av oktober/starten av november for å se utfallet av utvelgelsen. Vinneren vil bli kontaktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>