Til Preikestolen med hjul

På fredag stilte venner og kolleger opp for vår medarbeider Christopher, som sitter i rullestol. Den største bragden står allikevel han selv for, som legger sin fulle og hele tillit til oss.

Kroppen er støl og mørbanket så det holder etter en fjelltur jeg aldri kommer til å glemme, og som er vanskelig å beskrive med ord. Jeg er bare utrolig imponert over Christopher som legger sin hele og fulle tillit over til kollegaer og venner. Han stoler på at vi skal føre han trygt opp og ned til Preikestolen, og han viser et pågangsmot og positivitet tatt fra en annen verden.

IMG_5661

På topps på Preikestolen

Med rå muskelkraft, innsatsvilje og en positivitet jeg ikke har opplevd før, gikk ga vi alt for å få dette gjennomført. Det ble en lang og slitsom tur på ca 10 timer (normalt kan man gå bruke ca 3 timer) opp og ned med en rullestol som skulle bæres. løftes og føres gjennom ur, stein, fjell og trapper, men det var ingen som klagde en eneste gang. Tvert imot! Det var kun fokus på at «dette skal vi greie!» I tilegg fikk vi stor moralsk støtte fra en rekke andre ukjente mennesker på vei opp og ned. Det var flere som tilbydde seg å bidra, og det gjør veldig godt å se at andre ukjente mennesker bryr seg om å hjelpe andre.

IMG_5582 (1024x683)[2]

Terrenget en må over for å komme seg til topps er ganske kupert

IMG_5629 (1024x683)

En pust i bakken

Målet var å gjennomføre dette på 10 timer og det greide vi. Jeg har opplevd mye, men dette topper det meste. Det var en ubeskrivelig god følelse å se gleden til Christopher på toppen og vel nede igjen senere på kvelden. Som alltid er det egentlig feil å trekke frem enkeltpersoner etter et slikt teamarbeid Paul Erik Idland som stod på med rå styrke og guts som smittet over på oss andre og løftet moralen i hele gruppen. Stor takk til dere alle som bidro til at et mål som ble satt for ca 1 år siden lot seg gjennomføre på en slik trygg og god måte.

IMG_2278

En blid Christopher på toppen

Turen beviser at når mål settes så kan de alltid nås om en legger i et stykke ærlig arbeid og har lidenskap til det en holder på med.

Les også:

Leif – Stormberger

Leif

 

Skogen er best om høsten!

Høsten er vakker i skogen. Trærne skifter farge, skogbunnen er full av blåbær og sopp – og det er enklere å få øye på insektene når busker og kratt gir slipp for sesongen. Den friske høstlufta og den gode mosjonen er bare bonus.

Denne og neste uke er det høstferie for skolebarna i hele landet. Mange av fritidsaktivitene har også ferie, og da ønsker mange av oss å aktivisere barna på andre måter. Ikke alle har mulighet til å reise bort, og kanskje ligger det turområder rett i nærheten av der du bor?

IMG_6535

Det er mye å oppdage å skogbunnen når krattet begynner å gi seg for sesongen.

De fleste har tilgang på naturperler i nærheten av hjemstedet, men ønsker du å finne nye turområder er UT.no et godt sted å begynne. Her finner du tusenvis av gode turforslag i hele landet. Turforslagene har forskjellige vanskelighetsgrader, og du får også en pekepinn på hvor lang tid du må beregne.

IMG_6436

Tordivlene jobber flittig om høsten med å grave ned gjødsel i skogbunnen.

Jeg ble selv dratt med på tur i skogen hver søndag når jeg var liten, uansett hva slags vær det var. Selv om jeg ikke satt like stor pris på turene som liten gutt, så er det å lære og bli kjent med naturen og oppleve årstidene noe jeg ønsker å føre videre til mine barn.

IMG_6484

Et høyt tre gir utfordringer for de små og bekymringer for de store.

Sommeren er også deilig, men våren og høsten i skogen har sin helt egen sjarm. For meg er det gode barndomsminner og nye utflukter med de fineste folka i verden. Og det beste av alt? Det er helt gratis.

Les også:

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Super- eller ullundertøy?

Det finnes mange typer av både superundertøy og ullundertøy, og begrepene går litt om hverandre. Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man burde kjøpe til hva slags bruk. Her er litt hjelp på veien.

Superundertøy er laget av kunstfiber, de fleste i polyester, og har som oppgave å transportere fukt vekk fra kroppen samtidig som du holder deg varm under aktivitet. Selv om det er minusgrader har superundertøy den egenskapen. Superundertøy isolerer dårligere enn ull, men er bedre på å transportere svette og fuktighet vekk fra huden, samt at det tørker hurtigere. Denne egenskapen gjør at mange synes superundertøy er best egnet til høyt aktivitetsnivå. Superundertøy tar til seg mer lukt enn ull, og burde derfor vaskes etter et par gangers bruk.

Ullundertøy er først og fremst varmere enn kunstfiber, og egner seg best til rolige aktiviteter. Samtidig isolerer ull bedre enn superundertøy, og holder på varmen selv om det blir fuktig. Selv om ullplagget blir fuktig, beholder det mye av isolasjonsevnen, og ved rolig aktivitet vil ullplagg tørke på kroppen. Det finnes mange varianter av ullundertøy på markedet, både i ren ull og ullblandinger. En del klør av ren ull, da kan ullblandinger være et godt alternativ. I de fleste ullundertøyene i dag, er merinoull den mest brukte ulltypen i ullundertøy. Merinoull er en mykere og tynnere ull. Annen ull kan ofte bli for kraftig. Den kraftige ulltypen brukes oftere i mellom- og ytterplagg.

101022200042_10102270007_Antrekk1-8

Plinge-serien er en av årets nyheter

Ved vask av ullundertøy er det anbefalt å bruke vaskemidler beregnet til ull. Slike vaskemidler inneholder ikke enzymer, og enzymer kan på sikt slite hull i ull. Ullfiber er smussavstøtende og trenger derfor ikke vaskes etter hver gang det brukes. Det kan gjerne brukes 3 til 4 ganger før det vaskes. Det er da viktig å lufte plaggene godt etter hver gang det brukes.

Det er viktig at ullundertøy og superundertøy sitter tett inntil kroppen. Dette for å trekke opp fuktigheten fra kroppen og holde deg varm. Ta en titt på trelagsprinsippet for tips til hvordan en skal kle seg.

Her finner du ullundertøy og her finner du superundertøy til hele familien.

Hilde – Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

 

Trening med mening

Jeg har som veldig mange andre hatt lengre perioder som støttemedlem på diverse treningssentre. Intensjonen om å trene var like god hver gang, men lot seg sjeldent eller aldri gjennomføre. Det føltes lettere å se begrensningene enn mulighetene og en gjenganger var at tiden ikke strakk til.

Agendaen min for å trene har endret seg gjennom årene. Da jeg var yngre, var det større fokus på kropp og progresjon. Nå ønsker jeg å trene for å ha en sterk og sunn kropp, som er bærekraftig i alt jeg foretar meg. Jeg trener for å forebygge plager, og for økt energi i hverdagen – både når det gjelder jobb og fritid.

IMG_0197

Jogging kan legges til tider på døgnet hvor du har en time eller halvtime til rådighet. Her i reflekstøy fra Stormberg.

Jeg trener nå fast på treningssenter, og har ikke vært støttemedlem på 5 år. Jeg har funnet mine faste timer som jeg liker og jeg synes det er fint med variasjonen mellom disse. På timer i sal trener jeg fortrinnsvis styrketimer med vekter, eller med egenvekt i slynge. Jeg er også stor tilhenger av intervalltimer med høy puls, høy energi og høy musikk.

Hvis jeg kan velge mellom inne og utetrening, foretrekker jeg utetrening. Det gir en helt annen energi, man får klarnet hodet i frisk luft, og man er i ett med alt det naturen har å by på. Vår, sommer og høst går det mest i løping, og jeg har en fast løype som jeg har delt opp i intervaller som fungerer for meg. I denne løypa er jeg tett på både skog, ferskvann og sjøvann, og jeg blir aldri lei av denne løypa. Og om jeg hadde blitt lei, løper jeg bare motsatt vei av hva jeg pleier så har jeg en helt ny løype ;-)

12047315_1660830357535696_1814961659_n

Kajakk er lystbetont trening for meg. Ta kontakt med nærmeste kajakklubb for prøvetime.

En treningsform som virkelig har bergtatt meg; er kajakkpadling på havet. Perfekt kombinasjon av natur, rekreasjon og trening, og med riktige klær kan man padle hele året. Å se soloppgangen eller solnedgangen så tett på havet er en fantastisk opplevelse! Å padle kajakk gir en sterk kjernemuskulatur; og det er viktig i de aller fleste sammenhenger.

For å få trening til å bli en del av min livsstil, fant jeg 3 enkle retningslinjer som fungerer for meg:

  1. Tid må skapes. Lag en avtale med deg selv, og hold den.
  2. Finn en treningsform du liker. For å finne den, må du prøve mye forskjellig
  3. Du konkurrerer kun mot deg selv og din egen progresjon. Ingen andres (med mindre du selvsagt vil det da…)
Fra tur til Jotunheimen

Fra tur til Jotunheimen

For å få maksimalt ut av treningen, må man kle seg funksjonelt og riktig i forhold til den treningsformen man bedriver. Når jeg trener inne, har jeg mest fokus på fukttransportende evner, og jeg velger gjerne kompresjonsklær for en raskere restitusjon av musklene. Når jeg padler kajakk har jeg mest fokus på fukttransport og vanntette egenskaper. Jeg skal kunne ligge i vannet i 5 grader i tørrdrakt uten å bli våt eller kald.  Ull er et must under tørrdrakten! Når jeg løper, er det fukttransport og synlighet som gjelder. Når man løper om høsten, er det ikke lett for bilene å se deg om du løper på veien uten refleks. Derfor elsker jeg Refleks-jakken og tightsen fra Stormberg, og får ofte kommentarer fra forbipasserende hvor bra det er at man er synlig i trafikken. Vinn-vinn for alle!

Med ønske om en trygg, helsefremmende og aktiv høst!

Christina – Stormberger

IMG_7988

Stadig flere resirkulerte produkter

Vi beveger oss mot en sirkulær økonomi hvor ingenting går til spille. Det er bra at vi kan utnytte alt vi ikke lenger trenger. Også vi i Stormberg jobber med å utvikle  nye produkter av gjenvunnet materiale, i nettbutikken har vi fleecejakker, t-skjorter, tights og drikkeflaske av resirkulerte materialer.

I stedet for å bruke av jordens ikke-fornybare ressurser, bidrar vi til absorbering av CO2 og redusering av klimautslipp. Drikk fornybar flaske er for eksempel laget av 87% bioplast som er basert på sukkerrør. Drikkeflaska er også 100% resirkulerbar.

21535-2

Drikk fornybar flaske er en resirkulerbar og praktisk drikkeflaske for tur og trening.

Heldigvis betyr ikke resirkulert svekket kvalitet. Bygdin resirkulert jakke og resirkulert bukse har like gode egenskaper som tilsvarende produkter, og er vindtette og vanntette.

Bygdin resirkulert skalljakke

Bygdin resirkulert skalljakke

Her finner du flere våre resirkulerte og fornybare produkter.

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Stor takk til alle som vil hjelpe!

Helt siden vi startet i 1998 har vi rekruttert 25% av våre medarbeidere blant mennesker som har hatt vansker med å komme inn på arbeidsmarkedet, enten de har vært dropputs, hatt rusproblemer, vært straffedømte eller av annen grunn har hatt utfordringer med å få seg jobb. Når vi ser hvordan flyktninger sliter med å skaffe seg et sted å bo og et sted å jobbe, var det naturlig for oss å også ha et spesielt fokus på denne gruppen. Målsettingen er å få en flyktning i jobb i hver av våre butikker.

Det er dessverre noen som har sterke motforestillinger mot å stille opp som medmennesker og strekke ut en hjelpende hånd til de som flykter for livet. Heldigvis gjelder det kun et fåtall. Vi har mottatt tusenvis av meldinger, og de aller fleste er hyggelige og oppmuntrende.

Engasjementet for flyktningene har vært sterkt over hele Norge. Jeg synes det er paradoksalt at i denne saken er det folket som leder politikerne, og ikke motsatt. Det sterke folkelige engasjementet for flyktningene som vi og så mange andre opplever, viser at vi er mange som ønsker å bidra overfor de som har vært på flukt.

IMG_9452

Haidar og Steinar J. Olsen på scenene i Konserthuset i Oslo.

Engasjementet for flyktningene kom fra mange av mine medarbeidere som ønsket å bidra med klær og sko, og vi har siden det bidratt på ulike måter – i likhet med mange, mange andre barn og voksne i Norge. Det viser at både det norske folk og vi som virksomhet har et bredt engasjement for flyktningene, uavhengig av politisk farge.

På lørdag deltok Stormbergs nye medarbeider, Haidar, og jeg på NRKs Dugnad for flyktningene. På scenen spilte Bernhoft, Emilie Nicolas, Sivert Høyem, DumDum Boys, Christel Alsos og Eben med Nico D for Syria-flyktningene. Det var en flott støttekonsert for flyktningene som foreløpig har bidratt med over 18 millioner til Røde Kors, Kirkens Nødhjelp, Redd Barna, Flyktninghjelpen og Norsk Folkehjelp.

Les også:

Steinar – Stormberger

blogg_SJO

En flyktning i jobb i hver butikk!

Det har de siste ukene vært et imponerende folkelig engasjement for flyktningene. Kommentarfeltene i nettaviser og sosiale medier viser imidlertid også at flyktningene som kommer til Norge, ikke bare kommer til å oppleve åpne armer og varm velkomst. Fremmedfrykt og fordommer overfor innvandrere preger fortsatt deler av det norske samfunnet. Dette er holdninger som fortjener å bli utfordret, også av representanter for næringslivet.

Da vi fortalte våre Kunder at fredagens omsetning i Stormbergs nettbutikk uavkortet skulle gå til Røde Kors sitt arbeid for mennesker på flukt, var den første kommentaren vi fikk fra en av våre Kunder at vedkommende hadde handlet hos Stormberg for siste gang. Det klare flertallet av våre Kunder har gitt oss positive tilbakemeldinger på at vi støtter mennesker på flukt, men vi vet at vi også har mistet flere Kunder som følge av at vi bidrar med penger til den største flyktningkatastrofen etter andre verdenskrig. Det at vi sammenlignes med landssvikere og får tilbakemelding om at Kunder vil brenne klærne våre, vil ikke føre til at vi engasjerer oss mindre for flyktningene. Snarere tvert imot. De grumsete holdningene vil bli møtt med økt engasjement for flyktningene.

Det er et felles ansvar å ta godt vare på flyktninger som kommer til Norge, og bidra til god integrering. Det å komme inn på arbeidsmarkedet og på sikt få mulighet til å forsørge seg og sine, er avgjørende for god integrering. Stormberg har derfor i dag besluttet at vi skal gjøre en ekstra innsats for å bidra med arbeid til enkelte av flyktningene. Vi etablerer en målsetting om at vi skal ha én flyktning i jobb i hver butikk.

Siden Stormberg ble startet for 17 år siden, har vi hatt en rekrutteringspolicy som innebærer at 25% av de som jobber hos oss skal være mennesker som av forskjellige grunner sliter med å få innpass på arbeidsmarkedet. Dette har ført til at mange av mine dyktige kolleger er tidligere innsatte og straffedømte, unge mennesker som har slitt på skolen, mennesker med rusproblemer og mennesker med fysiske og psykiske helseplager. Nå definerer vi også flyktninger som målgruppe for vår rekrutteringspolicy.

Med vår inkluderende rekrutteringspolicy, har vi et godt utgangspunkt for å tilby arbeid og arbeidstrening til flyktninger. Vi var allerede i begynnelsen av august i kontakt med flyktningtjenesten, og den første flyktningen begynner i jobb hos oss i løpet av september. Nå etablerer vi en konkret målsetting som gjør at vi innen 24 måneder kan tilby arbeid og arbeidstrening til langt flere flyktninger. I dag jobber det mer enn 350 medarbeidere i Stormberg, og vi driver 53 butikker over hele landet fra Mandal i sør til Kirkenes i nord.

Avgjørelsen om å bidra ekstra til å få flyktninger i arbeid, er inspirert av Statsminister Erna Solbergs oppfordring om at flest mulig stiller opp for å integrere flyktninger best mulig i lokalsamfunnet. Stormberg blir med på dugnaden og tar vår del av ansvaret for å bidra til å få flyktninger ut i arbeidslivet.

Vi kommer til å gjennomføre vår inkluderende rekrutteringspolicy og forsøke å bidra til integrering av flyktninger, uavhengig av hvor mange Kunder vi måtte miste på veien. Kanskje er det ikke kommersielt fornuftig å tenkte slik. Men vi gjør det likevel. Fordi det er det rette å gjøre.

* * *

NRK.no: Hatmeldingene fortsetter mot Stormberg

VG/E24: Trues med boikott etter Syria donasjon

Fædrelandsvennen: Donerte omsetning til Syria-flyktninger: Kunder truer med boikott

VG/E24: Den første flyktningen begynner hos Stormberg neste uke

VG/E24: Utrolig vondt å se

* * *

Steinar – Stormberger

blogg_SJO

 

Pakolainen töihin jokaiseen kauppaan!

Viime viikkojen aikana on ollut vaikuttava omistautuminen kansalta pakolaisten suhteen. Kommenttipalstat verkkolehdissä ja sosiaalisessa mediassa osoittaa kuitenkin, että pakolaiset jotka tulevat Norjaan, eivät pelkästään tule vastaanottamaan avoimia käsiä ja lämpimiä tervehdyksiä. Muukalaispelko ja ennakkoluulo maahanmuuttajia kohtaan vaikuttaa edelleen osaan kansasta. Nämä ovat asenteita, jotka ansaitsevat haasteita myös liikemaailman edustajilta.

Kun kerroimme asiakkaillemme, että perjantain liikevaihto Stormbergin verkkokaupasta lahjoitetaan Punaisen Ristin työskentelyyn pakolaisten puolesta, oli ensimmäinen kommentti jonka saimme yhdeltä meidän asiakkaalta, että henkilö ei tule enää ostamaan Stormbergiltä tuotteita. Selvä enemmistö asiakkaistamme on antanut meille positiivistä palautetta meidän tuesta pakolaisille, mutta tiedämme myös menettäneemme asiakkaita, seurauksena tuestamme pakolais katastrofin takia, joka on suurin sitten toisen maailmansodan. Se että menetämme muutaman asiakkaan, ei tule vaikuttamaan meidän pakolaisiin sitoutumiseen. Mieluummin toisin päin.

Se on yhteiskunnan yhteinen vastuu pitää huolta pakolaisista, jotka tulevat Norjaan ja auttaa heitä integroitumaan. Työmarkkinoille pääseminen ja perheensä elättäminen on ratkaiseva merkitys tämän onnistumiselle. Stormberg on siksi tänään päättänyt tekevän asialle hieman enemmän. Suunnittelemme nyt tavoitetta, jonka perusteella meillä on yksi pakolainen töissä jokaisessa kaupassamme.

Kun Stormberg perustettiin 17 vuotta sitten, on siitä lähtien rekrytointipolitiikkamme perustunut siitä, että 25% työntekijöistämme koostuu ihmisistä, jotka eri syistä kokevat hankaluuksia työmarkkinoilla. Tämän myötä useampi taitavista kolleegoistani on aikaisemmin vankilassa istuneita ja tuomittuja, nuoria ihmisiä, jotka ovet kokeneet vaikeuksia koulussa, kärsineet alkoholi- ja huumeriippuvuudesta ja ihmisiä joilla on fyysisiä ja psyykkisiä terveysongelmia. Nyt määrittelemme myös pakolaiset kohteeksi meidän rekrytointipolitiikallemme.

Inklusiivisellä rekrytointipolitiikallamme meillä on hyvät lähtökohdat tarjota työtä ja kokemusta pakolaisille. Olimme jo elokuun alussa yhteydessä pakolaispalveluun ja ensimmäinen pakolainen aloittaa työnsä meillä syyskuun aikana. Perustamme nyt konkreettisen tavoitteen, jonka avulla voimme 24 kuukauden sisällä tarjota työtä ja kokemusta yhä useammalle pakolaiselle. Tänään Stormbergillä on yli 350 työntekijää ja meillä on 53 kauppaa läpi koko maan.

Päätöksemme tukea pakolaisilla työn kautta on inspiraatio Pääministeriltä Erna Solbergiltä, joka kehotti mahdollisimaan useaa tukemaan pakolaisia integroitumaan yhteiskuntaan. Stormberg ottaa osan tästä vastuukseen, auttaakseen pakolaisia työelämään.

Tulemme suorittamaan inklusiivisen rekrytointipolitiikamme ja yrittää auttamaan pakolaisten integroimisessa, riippumatta siitä, kuin monta asiakasta menetämme matkalla. Kaupallisesti tämä ajatus ei ehkä ole palkitsevaa, mutta teemme sen silti, koska se on se oikea päätös.

Takk for støtten til flyktningene

Steinar – Stormbergeri

blogg_SJO

En flykting i arbete i varje butik!

Dom senaste veckorna har det varit ett imponerande folkligt engagemang angående flyktingarna. Kommentarfälterna på nättidningarna och sociala medier visar också att flyktingarna som kommer till Sverige, inte bara kommer att möta öppna armar och en varm välkomst. Främlingsfientlighet och fördommar för invandrare finns fortfarande i delar av det svenska samhället. Detta är fördommar som förtjänar att bli utmanade, också av representanter för näringslivet.

Då vi berättade för våra Kunder att fredagens omsättning i Stormberg webbshop skulle, oavkortat, gå till Röda Korsets arbete för människor på flykt. Den första kommentaren vi fick från en av våra Kunder var att denna personen hade handlat hos Stormberg för sista gången. Det är tydligt att flertalet av våra Kunder har kommit med positiv feedback på att vi stöttar människor på flykt, men vi vet också att vi har förlorat Kunder på grund av att vi bidrar med pengar till den största flyktingkatastrofen efter andra världskriget. Om vi förlorar några Kunder kommer inte att medföra att vi engagerar oss mindre för flyktingarna. Snarare tvärt emot.

Det är ett gemensamt ansvar att ta vara på flyktingarna som kommer till Sverige, och bidra med god integration. Att komma in på arbetsmarknaden och på längre tid få möjlighet att försörja sig och sina nära och kära, är avgörande för god integration. Stormberg har därför idag bestämt att vi ska göra en extra insats för att bidra till arbete till några av flyktingarna. Vi etlaberar en målsättning om att vi ska ha en flykting i jobb i varje butik.

Efter att Stormberg startade för 17 är sedan, har vi haft en rekryteringspolicy som innebär att 25% av dom som jobbar hos oss, skall vara människor som av olika anledningar har haft problem med att få jobb. Detta har medfört till att många av mina duktiga kollegor har suttit i fängelse, unga människor som har haft problem i skolan, människor med drogproblem och psykiska hälsoproblem. Nu definierar vi också flyktingar som en målgrupp i vår rekryteringspolicy.

Med vår inkluderande rekryteringspolicy, har vi ett bra utgångspunkt för att erbjuda arbete och praktik till flyktingar. Vi var redan i början av augusti i kontakt med flytingmottagningen, och den första flyktingen börjar hos oss i september. Nu etlaberar vi en konkret målsättning som gör att vi inom 24 månader kan erbjuda arbete och praktik till många flera flyktingar. Idag jobbar det mer än 350 medarbetare i Stormberg, och vi har 53 butiker i Norge, samt 1 i Sverige.

Beslutet om att bidra extra för att få flyktingar i arbete, är inspirerat av den norska statsministern Erna Solbergs önskan om att så många som möjligt ställer upp för att ta emot flyktingarna på bästa möjliga sätt i lokalsamfundet. Stormberg blir med på detta och tar vår del av ansvaret med att bidra till att få flyktingar ut i arbetslivet.

Vi kommer att genomföra vår inkluderande rekryteringspolicy och försöka att bidra med integrering av flyktingar, oberoende av hur många Kunder vi kommer att förlora på vägen. Kanske är det inte kommersiellt förnuftigt att tänka så. Men vi gör det ändå. För att det är det rätta att göra.

Se också bloggposten: Takk for støtten til flyktningene

Steinar – Stormberger

blogg_SJO

Takk for støtten til flyktningene!

Stormbergs omsetning i nettbutikken (eks. mva) gikk fredag 11. september uavkortet til Røde Kors’ arbeid for mennesker på flukt. Vi vil rette en stor takk til alle våre Kunder som bidro med 223 978 kr til dette arbeidet!

I tillegg til dette bidraget har også våre medarbeidere stilt opp med innsamling av klær og sko. Vi er glade for alt engasjement for saken, og fikk du ikke handlet i går, kan du gi til Røde Kors her.

banner

Røde Kors hjelper flyktningene i Europa og Midt-Østen. Foto: Røde Kors

Flyktningene fra Syria beveger oss alle. Engasjementet fra Stormbergs Kunder, medarbeidere og støttespillere viser at vi sammen kan utgjøre en forskjell for noen. Det nytter å engasjere seg!

Her kan du lese om bakgrunnen for at vi ønsket å bidra med nettbutikkens dagsomsetning til Røde Kors sitt arbeid for flyktninger.

Se også bloggposten: En flyktning i jobb i hver butikk!

Steinar – Stormberger

blogg_SJO